Κατασκευαστές

Όροι Χρήσης

Καλωσήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ".

 

 

Αποδοχή Όρων

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης.  Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποδέχεστε αυτόματα, ρητά και ανεπιφύλακτα όλους αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

 

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

 

Δημιουργία λογαριασμού

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, θα χρειαστεί να καταχωρήσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποστέλονται τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κλπ.  Η διαδικασία εγγραφής γίνεται μόνον μια φορά.

 

 

Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

 

 

Επιλογές χρηστών

Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας και το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής απο τα αρχεία μας.

Το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ"  δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν.

 

 

Δωσιδικία & Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ", ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.

 

 

Προστασία προσωπικών στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας.

 

 

Τήρηση αρχείου

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

 

 

Πληροφορίες προϊόντων

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ".  Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

 

 

Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις ( 23% ΦΠΑ)
Το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Ηλεκτρονικού Καταστήματός της σε οποιαδήποτε στιγμή.

 

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Εφόσον η παραγγελία σας παραληφθεί, το ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ θα σας ενημερώσει μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για την τρέχουσα διαθεσιμότητα των προϊόντων.  Εάν δεν συμφωνείτε με τον χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας απαντήσετε μέσω e-mail αν θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.  Εάν οι όροι εκτέλεσης παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.

 

 

Εγγύηση προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων είναι αυτή που παρέχεται από τον κατασκευαστή.

 

 

 
Πληρωμή, Χρόνος Παράδοσης & Κόστος Αποστολής


Το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" θέτει στη διάθεσή σας 2 τρόπους πληρωμής:

Μέσω αντικαταβολής: Πληρώνετε το ποσό την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της εταιρείας μας (Προσοχή: σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να δεσμέυσουμε το στοκ και αφού σας απαντήσουμε θετικά, τότε μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Τηλ.: 2463053253, e-mail: (info@magikosaulos.gr)

 

Για πληρωμή μέσω αντικαταβολής το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι από 2 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το έμβασμα θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα εντός 3 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Υπολογίστε γύρω στις 2-3 ημέρες από τη στιγμή της κατάθεσης για να φθάσει η τραπεζική μεταφορά στο ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ". Συνακόλουθα, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής του εμβάσματος. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Για παραγγελίες που η παράδοση τους θα γίνει από εταιρεία μεταφορών για τον ακριβή χρόνο παράδοσης (πέραν των δέκα ημερών) θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.  Tο ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή ζημιά που προκλήθηκε μετά την αποστολή της παραγγελίας.

 

 

Επιστροφή

Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία με πλήρες περιεχόμενο (εξαρτήματα, οδηγίες χρήσης, κτλ.)
Παρακαλώ, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη κατά την αποστολή του προϊόντος (το προϊόν αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη).Σας συμβουλεύουμε αφενός να μας ενημερώσετε γραπτώς πριν προβείτε στην επιστροφή κάποιου προϊόντος και εφ’εταίρου να επιστρέψετε το προϊόν ως συστημένο δέμα και να επιλέξετε ενδεχομένως αποστολή δηλωμένης αξίας που να αντιπροσωπεύει το κόστος των προϊόντων που αποστέλλετε. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας από τις μεταφορικές υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται υπ'ευθύνη του Πελάτη.

Κάθε προιόν που θα έχει υποστεί ζημιές, ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα λάβει αποζημίωση. Αν το προϊόν που επιστράφηκε είναι ελλιπές ή έχει υποστεί ζημιές, μια μείωση της τιμής θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τη διάγνωση που θα πραγματοποιηθεί από το αρμόδιο τμήμα του ηλεκτρονικόυ Κατάστηματος  "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ".

 

 

Αποποίηση ευθύνης

Το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.  Το ηλεκτρονικό Κατάστημα "ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ" δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων δικτυακών τόπων, που περιλαμβάνονται σε αυτόν σαν δεσμοί (links).

 

 

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

e-mail : info@magikosaulos.gr
 Τηλ. : 2463053253
(10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ και απο 17:00 μ.μ έως και 20:00 μ.μ καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής)